Huhtikuun kerhokin jo kokoontui ja entiseen tapaan pöydän ympärillä oli melkein 30 kerholaista. Oli todella mukava, että mukana oli jälleen ekakertalaisia!

Kerhon vieraana oli Palosaaren Päivi, joka toimii avannehoitajana OYS:ssa. Kävi kuten yleensä - Päivi sai aikaiseksi niin paljon keskustelua, että hän ei tainnut ehtiä esittää kaikkea sitä, mitä oli suunnitellut! Tunnelma oli kuitenkin kannustava ja kerhossa uskallettiin puhua hankalistakin asioista. Näin se pitääkin olla - kerho on meitä varten ja siellä voi kertoa sellaista, mitä ei jokaisella kauppareissulla viitsi selittää.

Kuluneen vapun aikana sää on ollut mitä ihanin. Meidänkin pihalla on enää vain pieniä lumikasoja. Kuivuneiden lehtien ja heinien alta pilkottaa jo keltaisia krookuksia. Joku voisi ajatella, että ne ovat valonpilkahduksia siinä kukkapenkin harmaassa arjessa! Näitä valonpilkahduksia on hyvä olla silloin tällöin. Mielestäni on tosi tärkeää, että me huomaamme ne.

Lämpimään keliin liittyen itselleni tuli vielä mieleen, että tämän blogin avulla voisi välittää muille lukijoille myös käytännön vinkkejä arjessa elämisestä. Minä voin aloittaa: Sukkahousukauden jälkeen tarvitaan lisätukea pussin heilumisen estämiseksi. Otetaan siis sukkahousut, joiden terä- tai sääriosa on mennyt rikki. Saksilla leikataan housuosa erikseen ja puetaan se päälle. Ei tarvita ompelua eikä muuta askartelua vaan valmista tulee kerralla! Apukeinoa voi käyttää sekä miehet että naiset. Yli jäävällä osalla voidaan pyyhkiä pölyt ja nakata saman tien roskikseen.

Poikkeuksellisesti kevään viimeinen kerho kokoontuu toukokuussa Hietasaaressa ja pukeutuminen sään mukaan. Juhlimme siellä myös Miljan synttäreitä, joten juhlamielellä mukaan!

Tapaamisiin, Raija