Syyskokous on pidetty. Kaikkiaan 22 henkilöä osallistui Aleksinkulmassa pidettyyn tilaisuuteen. Ajoitus ei osunut nappiin, sillä moni oli todennäköisesti syyslomalla ja siksi ei voinut osallistua. Vahinko, josta otan osavastuun, sillä asiaa ei tullut huomioiduksi ajoissa. Otsakkeen oppi meni perille ja ensi kevätkokous ei todennäköisesti osu hiihtolomaviikolle. Valitettavasti poissaolleet jäivät paitsi hyvää asiantuntijaluentoa. Lääkäri Minna Mustonen luennoi kansanterveyteen liittyvistä asioista, kuten liikunnasta, terveellisestä ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista. Nämä kaikki vaikuttavat joko ehkäisevästi tai parantavasti yleisimpiin kansantauteihimme. Luennossa käsiteltiin  mm.sepelvaltimotautia, diabetesta, masennusta ja verenpainetautia. Asiat tulivat niin selkeästi ja ymmärrettävästi, että oli helppo kuunnella ja toivottavasti tulee otettua opiksi!

Tuote-esittelijä Mirja Koivistoinen Dansac&Hollister firmasta kertoi uutuuksista ja oli taas mukava huomata, miten tuote-esittelijät vaivojaan säästämättä tulevat tilaisuuksiimme.

Varsinaisen syyskokouksen asialista oli tavanomainen ja henkilövalinnat menivät hallituksen esityksen mukaisesti. Vuosi sitten otin puheenjohtajan pestin vuodeksi. Nyt tuli jatkoaikaa lisää kaksi vuotta. Kiitän luottamuksesta!

Virallisen osuuden jälkeen perinteitä noudattaen söimme maukasta keittoa hyvällä ruokahalulla. Jälkiruoaksi maistuivat kahvi ja kakku. 

Pitkästi aikaa pidimme taas arpajaiset. Hentulla tuntui olevan hyvä arpaonni 6arpaa ja 4 voittoa. Itse sain kuudella arvalla kolme voittoa. Onhan siinä eroa! Siitä huolimatta arpajaiset olivat rehelliset!

Meillä oli taas hyvin lämminhenkinen tapaaminen.

Nähdään  torstaina 22.10.klo 17.30 Aleksinkulmassa!

Topi