Hei kaikki Oulun Seudun Ilcolaiset ja muutkin Ilco ystävät !

On vierähtänyt pitkä aika siitä, kun blogissa on ollut tuoreita kirjoituksia. Nyt on aika korjata tilanne. Kaunis kesä on takanapäin, nyt nautimme kauniista syksystä. Toivottavasti kesä on tuonut kaikille muillekin hyviä kokemuksia. Meillä iloitaan siitä, että istuttamistamme kahdesta omenapuusta on saatu satoa. Ne ovat elämämme ensimmäiset oikeat omat omenat. Yhtään ei ole enää jäljellä, kaikki on jo syöty ja pieni määrä omenista on keitetty hilloksi. 

Kesä on myös ystävien ja sukulaisten tapaamisen aikaa. Tänä kesänä olemme matkustaneet kotimaassa. Satuimme Helsinkiin, kun siellä oli suurten purjealusten tapahtuma, komeita aluksia. Hieno kokemus oli myös tutustua Tammisaareen, jossa emme ole ennen käyneet. Ihastelimme vanhoja puutaloja ja kurkistelimme pihoille ja löysimme niistä mm. kesäkahviloita. Aivan vastaavaa ei ehkä meillä Oulussa ole.

Hallitus piti jo ensimmäisen kokouksen, joten syksyn toimintaa jo aloitellaan. Tavataan kerhossa torstaina 26.9 klo 17.30 tutussa paikassa Aleksinkulmassa.

Topi ja Sara