Kesä on edennyt jo elokuun puolelle, melkein huomaamatta! Olemme saaneet nauttia monenlaisista ilmoista. Itse olen nauttinut suuresti hellepäivistä, mitä Oulussa lienee tavallisesti seitsemän vuodessa - ja tänä kesänä toukokuusta lähtien on mitattu monia  päiviä yli 20 asteen lämmössä.

Kesälomalla saimme olla terveitä ja tapasimme sukulaisia ja ystäviäkin. On ihanaa, että on sukulaisia ja ystäviä, joita voi tavata ja joiden kanssa jakaa kokemuksia ja muistella vanhoja! Olen usein todennut, että ystävät ovat lahja, josta saa olla onnellinen. Erityisen hauska on ollut huomata, että hyvä ystävyys säilyy vuosien taa - ei tarvitse tavata edes vuosittain tai kuukausittain, ja silti voi kokea lämmintä ystävyyttä pitkästä aikaa tavattaessa.

Ihmisten kohtaaminen on minulle ollut tosi tärkeää lapsuudesta asti. Kohtaamisissa ei tarvitse olla aina se äänessä oleva osapuoli, vaan saa olla myös hiljaa ja kuunnella. Voi olla hetkiä, jolloin kaikki ovat hiljaa, mutta silloinkin ollaan yhdessä! Luulen, että meidät on luotu olemaan toistemme kanssa :-) ja siksi yhä uudelleen hakeudumme toistemme seuraan.

Oma yhdistyksemme on meitä varten ja siellä saamme olla toistemme kanssa. Vaikka tulemme mukaan väsyneinä tai huolien painamina, yhdistyksen tapaamisissa voimme virkistyä ja saada voimia arkeen. Aina tilaisuudet eivät ole loistokkaita, mutta yleensä kuitenkin pois lähtiessä on hyvä mieli siitä, että tuli lähdettyä mukaan.

Tapaamisiin siis elokuun kerhossa 26.8. klo 17:30 Aleksinkulmassa :-)

- Raija