Sattuipa sopivasti! Tulin juuri hallituksen "kesäkokouksesta" ja vilkaisin blogejamme. Siellä oli Raijan kirjoitus ja aivan samassa hengessä kirjoitettu, kuin äskeisessä kokouksessamme ääneen totesimme. Raijalla on kyky ja halu luoda ja ylläpitää yhteisyyttämme. Meistä kaikista ei ole ahkeriksi kirjoittajiksi, mutta on nautinto lukea hänen kertomuksiaan kokemuksista, joita sattuu siellä vieraalla maaperällä. Kiitos Raijalle ja tervetuloa takaisin!

Kokouksessamme hahmottelimme tulevaa toimintakautta ja saatiin jo monta asiaa eteenpäin. Erityisesti tuli esiin tärkeä asia:omista kokemuksista pitää saada kertoa muille yhdistyksen jäsenille, saada näin toinen toisiltamme tukea ja vaikkapa neuvojakin. Sehän taitaa olla yhdistyksen perusajatus. Valitettavasti avanneleikkauksen jälkeen elämä ei kaikissa olosuhteissa ole ongelmatonta. Vielä vuosien jälkeen tulee uusia asioita esiin ja niistä on voitava puhua. Tälle asialle varaamme yhden syksyn kerhoilloista. 

Huomenna starttaan aamusta matkalle etelään, pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on ystävien tapaamisia ja yhdet hääjuhlat. Pariskunta on ollut aviossa 50 vuotta ja sitä iloa haluavat juhlia. Tottakai sellaiseen kutsuun vastataan myöntävästi, kun itselläkin on noita vuosia 43.

Kesästä vielä nautiskellen

Topi