KIITOS vastuuhenkilöille eilisiltaisesta pikkujoulutapaamisesta!

Ruoka (ainakin kasvisruoka) oli todella makoisaa sitten kun sitä sai :-) ja ruokaa oli riittävästi, mikä sekään ei ole itsestään selvyys etenkään kauniina ravintola-annoksina. Jokainen on varmaankin ainakin nähnyt ison lautasen, jossa on nokare ruokaa keskellä ja sen päällä pari heinää poikittain ja reunoille pirskotettu jotain kastiketta.

Tiernapojat oli mukava ylläri - kyllä jokaiseen joulutouhuun kuuluun ainakin yhdet tiernapojat! Viime vuosi oli vähän outo, kun jäin kokonaan siitä paitsi. Tosi sympaattinen oli myös Veli-Matti kitaransa kanssa, lämmin ajatus myös hänelle.

Voimme olla onnellisia siitä, että meillä on niin mukava yhdistys. Kiitos teille kaikille, jotka olen saanut oppia tuntemaan! Oli lämmittävää kuulla, miten kerhosta on tullut tärkeä osa yhdistyksen toimintaa. Toivottavasti tästä viestintävälineestäkin tulisi sellainen osa.

Seuraavan kerran kerho kokoontuu torstaina tammikuun 28. päivä klo 17:30 ja paikkana on edelleen Aleksinkulma. Tänne blogiin olisi hyvä saada muitakin aikataulutietoja -jospa kommenttien määrä kasvaisi niiden myötä.

Adventtisunnuntain ja itsenäisyyspäivän aattona, Raija