Sara kertoi talkootyöstä ja pitkäaikaisista ystävistä - nyt alkaneena viikonloppuna toiveenani on osallistua suurelta osin talkoilla toteutettuihin tilaisuuksiin ja tavata siellä pitkäaikaisia ystäviä. Minä ikään kuin yhdistän Saran ajatukset ...

1980-luvulla osallistuin itsekin talkoolaisena samanlaisiin pippaloihin ja kyllä se työstä kävi :-) Silloin taisi olla tosi kuuma, kuten usein näiden juhlien aikana onkin - onhan heinäkuu. On hienoa, jos itseltä löytyy resursseja ja mahdollisuuksia osallistua näihin ja vastaaviin talkoisiin. Kaikilla ei ole.

Kaikilla meillä ei ole mahdolisuuksia tehdä talkootyötä. Joidenkin osa on olla saava osapuoli - sekin osa on tärkeä. On osattava ottaa vastaan. Joskus on vaikea ottaa vastaan mitään ilman, että maksaa siitä jonkun hinnan. Entä jos tuo toinen ei halua hinnoitella antamistaan?

On ihana, jos voi joskus antaa ja toiste saada. On erityisen hienoa, jos meillä on joku, joka meille antaa aikaansa ja osaamistaan. Ajattelen nyt omia ystäviäni ja ihmisiä, joilta olen saanut paljon tai vieläkin enemmän. Kiitos! Luulen, että kaikki te ette edes tiedä antaneenne minulle jotain arvokasta.

Lämpimien ajatusten myötä lähetän teille kaikille parhaat kesäterveiset. Toivon, että tämä kesä olisi juuri sellainen, mistä itse nautitte eniten!

 - Raija