Tämä viikonloppu on yksi niistä kesäisistä viikonlopuista, joita talven pakkasissa, lumessa tarpoessa ja tuulelta suojautuessa on odotettu :)

Juuri nyt on menossa iso "happening" eli Qstock, joka mainoksen mukaan on tarkoitettu kaikenikäisille. Luin sen Kalevasta ja vähän hämmästyin. 60-vuotta täyttäneet pääsevät ilmaiseksi ja alle 10-vuotiaatkin ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa. Hieno juttu! ... Jos siitä tykkää. Tänne Kuivasjärvelle kuuluu jonkinlainen jumputus enkä ole varma, tuleeko se Kuusisaaresta vai jostain lähempää. Joka tapauksessa keskustassa ja jokisuistossa oli äskettäin suuri joukko kesäisen näköisiä ihmisiä kulkemassa eväskorien kanssa ja muuten kesäisenä. Oli kiva katsella!

Heinäkuun kääntyessä kohti loppuaan toivotan kaikille lukijoille sopivaa elokuuta! Itse odotan lämpimiä ja aurinkoisia päiviä sekä lempeitä pimeitä iltoja. Jospa sääsket eivät sittenkään intoudu tuottamaan uutta kiukkuista sukupolvea vaan saamme nauttia elämästä niillä eväillä, mitä meille on annettu :)

Lämpimin terkuin, Raija

P.S. Muistakaahan vierailla 'sosiaalisessa mediassa' eli osoitteesta http://www.oulunseudunilco.finnilco.fi/ löytyy mukavasti tietoa ja tälle sivulle voi kirjoitella kuulumisia edelleen!