Olemme saaneet nauttia aurinkoisista ja lämpimistä syyspäivistä. On ollut hienoja pyöräilykelejä, jotka ovat sopineet niin moottoroidulle kuin poljettavallekin pyörälle.

Viikon päästä eli  18. syyskuuta on vuorossa yhdistyksemme retki Hailuotoon. Hailuodolla on hieno historia, josta toivottavasti kuulemme retken aikana. Hailuodon luonto on kaunis ja sen kirkko erikoinen - rakennettu palaneen kirkon kupeeseen. Kirkon palon aikana ei Hailuodossa ollut omaa palokuntaa, joten tulipalon syttyessä palokunnalla kesti kauan päästä saareen. Etenkin, kun lautta oli muistaakseni parkissa Hailuodossa ...

Toivottavasti myös viikon päästä on aurinkoinen ja hieno syyssää. Kannattaa kuitenkin  pukeutua riittävän lämpimästi - meren ääressä on luultavasti tuulisempaa kuin mantereella :-)

Elokuun kerhossa oli mukava tunnelma ja iloista puheensorinaa kesätauon jälkeen. Toivottavasti retkelläkin ehditään seurustella ja kertoa kuulumisia!

Syyskuun kerhoilta on torstaina 23. päivä. Sielläkin on tilaa seurustelulle, mutta ennen kaikkea siellä on asiantuntija vieraana. Pertti Reiman kertoo kerhossa, miten edetään toipujasta selviytyjäksi. Tulossa on siis mielenkiintoinen kerhoilta.

Värikästä ja iloa syksyyn toivottelee Raija