Netti on tarjolla vähän joka asian hoitamiseen. Monia se ärsyttää, varsinkin minun sukupolveni ikäisiä. Itse olen käyttänyt sitä hyvin rajoitetusti. Nyt kuitenkin tunnen olevani jossain uudessa mukana. Olen ottanut käyttööni Rajakylän terveysaseman tarjolla olevan netti-Omahoitopalvelun. Minulla on siellä terveyskansio, johon kirjautuvat laboratoriotulokset jopa näytteenoton jälkeen samana päivänä. Eikä tässä vielä kaikki: eilenkin sain kolme puhelua terveysasemalta, joista yksi lääkäriltä. Emme tosin ole koskaan tavanneet, hän oli perehtynyt sairauskertomuksiini ja jatkohoitosuunnitelmat tuli hoidetuksi. Kerron tämän siksi, että pelkän puhelinkeskustelun perusteella hän totesi minut "järkevän tuntuiseksi ihmiseksi". Rohkea toteamus! Kerron teille sitten myöhemmin oikean tapaamisen jälkeen, miten itsetunnolleni kävi. 

Torstaina 23.4 kerhoilta aloitettiin Ritva Makkosen syntymäpäivän kakkukahvilla. Hyvältä maistui! Kiitos päivänsankarille.

Käräjätuomari Kirsti Leino kertoi mielenkiintoisesti Merikosken voimalaitoksen rakentamisen vaiheista. Hankkeella on ollut merkittävä vaikutus Oulun kaupungin kehitykselle ja hyvinvoinnille. Lopuksi oli erikoiset arpajaiset, arpaliput puuttuivat. Mutta ei hätää, Henttupa keksi ratkaisun: kolikkopussin kierrettyä  pöydissä, pyydettiin yleisöltä  numero ja laskennan kohdalle sattunut henkilö sai palkinnon. Luovia ratkaisuja.

Kevät teettää kaikenlaista, auringon säteet paljastavat siivottavaa ja entrattavaa. Vanhat korituolit huusi ehostusta. Minä valitsin väriksi mustan. Yllättävän paljon on pintaa korituolissakin. Nyt vain malttia kuivumiseen, niin ei mustaa siirry vaatteisiin.

Ennen kesälomaa meillä on vielä keskiviikkona 27.5 kevätretki Hieta- saareen. Niin aika kulkee. Tuostapa tuli mieleeni Oulun mielestäni paras taideteos, Ajankulku, jota käyn usein katsomassa Kaupungintalon pihassa. Käytän siellä aina vieraitani, joillekin siitä on tullut "must" tapahtuma. Sen kun yhdistää polkupyöräretkeen Pateniemi, Linnanmaa, Rautasilta, Ainola, Keskusta, Rotuaari, Nallikari, Toppilansaari, Villa Hannala jne. Tuleepa hyvä mieli! "Oululaiseksi oon tullu ja kehtaan sanua."

Nähdään Villa Toivolassa !

Topi