Talvesta on saatu taas nauttia ihanissa paukkupakkasissa elellen. Kaikillehan pakkaset eivät tietystikään ole terveydellisistä syistä mukavia, mutta jos ei k.o ongelmia ole, niin mikäs sen mukavampaa kuin kunnon talvikelit. On taas ollut käyttöä huopatossuille, untuvatakille, päähinesysteemille sekä huovutetuille lapasille, eikä ole tarvinnut palella. Tänä talvena ei ole ollut viime talvisia auton käynnistysongelmiakaan, joten mikäs tässä on ollut ollessa

Eilen saimme edustavan 12. presidentin maamme johtoon, joten toivotan hänelle oikein Onnistunutta ja antoisaa presidenttikautta. Niin ja saimmehan mekin yhdistyksellemme vuoden alusta uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin sekä uusia hallituksen jäseniä. Joten paljon Onnea Reijolle, Leenalle ja Marjatalle sekä kaikille uusille hallituskumppaneille uudelle toimikaudelle, unohtamatta tietystikään kauttaan jatkavia "vanhoja" hallituksen jäseniä. Toivon hallituksellemme antoisaa yhteistyötä kaikkien meidän avanneleikattujen "parhaudeksi", mukavia kokouksia sekä leppoisaa yhdessäoloa.

Obs! Merkitkäähän allakkaanne 23.2.12 kerhoilta klo 17.30. Tällöin saamme kuulla kokemuksia akupuntktiosta kivun hoidossa (Pirjo Hartikka) ja mahdollisesti myös akupunktion antajaa (Timo Toppila), mikäli hän saa sopimaan aikatuluunsa kerhoiltamme. Kokoonnumme entiseen tapaan Aleksinkulmassa kuukauden viimeinen torstai klo 17.30. Tervetuloa joukolla mukaan kokoontumisiimme.