Tervehdys rakkaat ystävät. Pitkä aika on edellisestä kirjoittelusta niin minulta kuin muiltakin blogin kävijöiltä.

Ihanalle kesälle on jätetty jo hyvästit ja syksyä on eletty aika kosteissa oloissa pitkän aikaa. On todella lohdutonta näkyä ollut maaseudun pellot. Ei ole pottufarmareilla, eikä muilla maanviljelijöillä ollut menemistä syystöihin pellolle, kalusto kun on uponnut oitis liejuun. Ajatus vain tuli mieleen, kun "renki" ei päässyt tänä syksynä velipojan pelloille syyskyntöjä tekemään Nauru  Talvi kolkuttelee jo ovelle, yksi pakkasyökin on jo ollut. Toivokaamme, että saamme pysyvän lumipeitteen heti, kun lunta alkaa satelemaan -  viime talvenahan ei tarvinnut loskakeleissä tarpoa ollenkaan. Saa sitten nähdä pitääkö ennustukset paikkansa ja saamme vielä hyytävämmän talven kuin viime talvi oli, siis ihan entivanhasen kunnon talven.

Eilen 21 iloista Ilcolaista oli mukana Vuokatin kokous- ja virkistysmatkalla. Starttasimme klo 8.00 Oulusta Pohjolan Matkojen autolla kuskinamme tuttu ja turvallinen Raimo - takaisin lähtöpisteessä olimme n. 21.00 maissa. Vuokatinhovissa meitä oli vastassa Kainuun kerhon aktiiviset vetäjät Urpo ja Vuokko. Päivän aloitimme klo 11 maittavalla lounaalla ja jatkoimme syyskokouksen vietolla. Mielenkiintoista oli, että Kainuulaisia ilcolaisia ei ollut tullut paikalle ketään muita kuin Urpo ja Vuokko. Syyskokous kulki jouhevasti Urpon johdolla ja Marjatan hoitaessa kokouksen kulun kirjaamiset. Henkilövalinnat ym. sujuivat hallituksen esityksen mukaisesti - onneksi aktiivista keskusteluakin asiat herättivät. Tervetuloa hallitukseen kaikki uudet jäsenet, kiitos kaikille heille sekä jatkaville vanhoille. Toivon antoisaa ja rikasta hallituskautta uudella joukolla.

Päiväkahvien jälkeen saimme kuulla mielenkiintoisen selvityksen Viestivä Kainuu kumppanuushankkeesta ja projektin toteutuksesta järjestökoordinaattori Liisa Klemetiltä. Täytyy todeta, että kyllä kuulosti paljon ihmisläheisemmältä toiminnalta Kainuun malli kuin meidän Oululaisten oma K-keskustoiminta - valitettavasti..Osoitteet:  www.viestivakainuu.fi ja www.kainuu.fi/jarjestot

Iltapäivällä oli liikuntatunnin vuoro. Puolet lähti keilaamaan tai katsomaan mielenkiintoista pallon vieritystä, toinen puoli ulkoilemaan kauniiseen syyskeliin Vuokatin luontoon ja osa jäi muuten vain rentoutumaan Vuokatinhoviin 

Iltapäivän päätteksi oli retki Rytilahden majalle l. seurakunnan leirikeskukseen Sotkamoon. Olihan meitä vastassa upea maja. Sotkamon kirkkoherra esitteli meille leirikeskuksen historiaa ja saimme tutustua keskuksen moninaisiin tiloihin. Olihan aivan uskomattoman upeat tilat ja maisemat. Seurakunta tarjosi meille lopuksi kahvit lisukkeineen. Taisi muillekin jäädä tunne, että tänne voisimme palata vaikka jo ensivuonna syysretkelle.

Kiitos kaikille mukanaolijoille.

Seuraava kerho Oulussa aleksinkulman Iso-Hansa salissa on torstaina 27.10.11 KLO 17.30,jolloin mukana on Juha Kemppainen. Tervetuloa!!

Syysterveisin Henttu