Ensinnäkin kiitos marraskuisesta kerhosta! Väinö kertoi tosi mielenkiintoisia asioita malminetsinnästä ja Topi mukavasti säesti omalla asiantuntemuksellaan. Miten pienestä voikaan olla kiinni arvokkaan malmilöydöksen paljastuminen - joskus ei tarvita kuin sekaisin mennyt kompassi!

Näin netin välityksellä vielä lämpimät erityisterveiset Valmalle ja Topille, jotka näinä päivinä ovat saavuttaneet taas uudet vuosikymmenet. Hienoa ja toivottavasti itse kukin saa nauttia elonpäivistä päivä, viikko, kuukausi, vuosi ja vuosikymmen kerrallaan!

Itse sain aloittaa tänään uuden vuoden, kun kävin Hoosiannaa veisaamassa. Pappi saarnasi, että aaseista huolimatta meidän pitäisi nähdä ne tärkeät ja arvokkaat asiat. Mielestäni tämä ohje on sovellettavissa kaikkeen elämiseemme. Jos pidämme jotain asiaa tärkeänä - esimerkiksi yhdistystämme - teemme sen eteen työtä yhdessä muiden aasien kanssa. Mieleeni muistuu, miten hiljattain keittelin kahveja isolle porukalle ja moni asia meni pieleen. Kuitenkin tärkeää oli se, että ihmiset saivat kahvinsa. Ei ollenkaan haitannut, että siellä joku aasi sähelsi.

Adventti kehottaa valmistautumaan jouluun. Nyt siis oikein luvan kanssa saamme etsiä kynttilät ja muut koristeet esille tai lähettyville ja ehkä leipoa joululeivonnaisia. Minä laitoin eilen illalla ikkunalle tähden roikkumaan ja olohuoneeseen adventtikynttelikön. Sanon sitä adventtikyntteliköksi, koska joulukoristeita en halua vielä ottaa esille. Vasta jouluksi! Ajattelen, että jouluun todellakin pitää valmistautua. Jokainen tekee sen omalla tavallaan - mutta joulu pitää rakentaa ja siihen valmistautua.

Ajattelen samalla tavalla yhdistyksestämme. Jos haluamme, että meillä on yhdistys, meidän pitää asennoitua siihen oikein. Rakennetaan yhdistystämme, tuetaan sitä ja ollaan aktiivisia, kukin omalla tavallamme!

Hyvää adventin aikaa toivotellen, Raija